Câteva cuvinte despre mine.

Salut, numele meu este Marius Păduraru. Din anul 1995 până în anul 2015 am lucrat în una din cele mai mari firme de securitate din zona Moldovei având funcții de: agent securitate, șef dispecerat de alarmare, formator agenți de securitate, director tehnic si manager securitate.

În anul 2016 am urmat în Marea Britanie doua cursuri de perfecționare pentru risk management și security management. Sunt evaluator de risc la securitatea fizică din 2015 avizat IGPR si înregistrat in RNERSF la numărul 818.

Am lucrat in Londra la două din cele mai mari companii de paza – Mitie Security și Wilson James – în funcții de response officer, security supervisor și security control room operator, la locații de top ca: Bloomberg si sediul BBC. Am avut ocazia de a asimila cunoștințe despre proceduri și tehnologii care pot fi aplicate cu succes si la noi.

Experiența și competențele acumulate sunt premisele unei colaborări de succes!

Sunt membru al Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică din România (ANERSFR) si al Asociației Române pentru Tehnică de Securitate (ARTS). Pentru elaborarea analizelor de risc folosesc aplicația MATRISK dezvoltată de Onest Solutions. Ghid GDPR supraveghere video.