Câteva cuvinte despre mine.

Salut, numele meu este Marius Păduraru. Din anul 1995 până în anul 2016 am lucrat pentru una din cele mai mari firme de securitate trecând prin toate etapele din domeniul securtății private: agent securitate, șef centru de alarmă, formator agenți de securitate, director tehnic, manager securitate și administrator firmă. Din 2019 sunt persoana fizică autorizată și ofer servicii în securitate privată.

În 2017 si 2018 am absolvit în Mare Britanie doua cursuri postuniversitare cu specializare în risk management și security management. Sunt evaluator de risc la securitatea fizică din 2015 avizat IGPR si înregistrat in RNERSF la numărul 818.

Am lucrat in Londra la două din cele mai mari companii de paza – Mitie Security și Wilson James – în funcții de response officer, security supervisor și security control room operator, la locații de top ca: Bloomberg si sediul BBC. Am avut ocazia de a asimila cunoștințe despre proceduri și tehnologii care pot fi aplicate cu succes si la noi.

Experiența și competențele acumulate sunt premisele unei colaborări de succes!

Sunt membru al Asociației Naționale a Evaluatorilor de Risc la Securitate Fizică din România (ANERSFR) si al Asociației Române pentru Tehnică de Securitate (ARTS). Pentru elaborarea analizelor de risc folosesc aplicația MATRISK dezvoltată de Onest Solutions.